Hitta bästa hundförsäkringen för dig som har kennel

När du föder upp hundar är det viktigt att varje hund omfattas av en hundförsäkring. När det finns flera hundar i huset är det vanligt med olyckor och allehanda incidenter så en försäkring är a och o. Med Lassie hundförsäkring är dina hundar i säkra händer.

Ett ännu smartare sätt för att försäkra hela kenneln är att ta en kennelförsäkring. Då är hela hundskaran skyddad. Det ingår även valpkullsförsäkring och en rad andra saker. Det som dock är bra med Lassie är att den djurförsäkringen är digital och hjälper din hund både innan och efter en eventuell skada. Hundförsäkringen satsar mer på hundens liv än bara dess skador. Med Lassie hundförsäkring kan du också säga upp den när du vill.

Varför är hundförsäkringen så viktig för kennlar?

När du har många hundar så är det mer riskabelt att något inträffar. Blir till exempel en hund sjuk så är det stor risk att alla snart blir sjuka. Det förekommer också en del rivalitet mellan hundar och valpar och då kanske en av hundarna biter en annan eller liknande. En hund kan även orsaka bett på någon människa, kanske när en besökare kommer för att se på valparna. Det finns som sagt många oförutsedda händelser som kan göra så att du måste betala skadeersättning till något, behandla hundarna eller förbereda valparna på ett bra liv innan de får nya ägare.

Hitta den bästa hundförsäkringen för din kennel

När du ska välja hundförsäkring ska du inte bara ta första bästa. Alla försäkringsbolag kommer göra allt för att du ska välja deras produkter. Titta, läs och jämför för att se vilken försäkring som inkluderar mest och vilken som är den mest prisvärda i förhållande till vad den erbjuder.

På Lassie har du stor valfrihet att välja mellan olika alternativ av hundförsäkringar. Du kan till exempel välja mellan mini, mellan och stor där olika saker ingår. En stor fördel är att du med alla tre alternativen har en obegränsad tillgång till videosamtal med veterinär, vilket är något som man måste tänka på när man föder upp hundar. Än så länge är mellan den som är mest populär men kolla upp vad just du behöver för att se vad som passar dina hundar och din situation.

Något som Lassie, som egentligen är en försäkringsförmedlare, gör är att även erbjuda andra djurförsäkringar till exempelvis katt. Du kanske föder upp båda typer av djur och behöver en av varje.